Valentine’s Day, semnificația din spatele florilor oferite cu drag

Valentine's Day, semnificația din spatele florilor oferite cu drag

Valentine’s Day, semnificația din spatele florilor oferite cu drag

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Cadouri, Flori Etichete: , , , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Valentine’s Day, semnificația din spatele florilor oferite cu drag. La florărie Craiova găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru acest moment.

V-ați întrebat vreodată ce semnificație au florile oferite cu ocazia Valentine’s Day? Găsiți acea floare frumoasă cu o semnificație perfectă pentru a vă simboliza dragostea în această zi.

Valentine’s Day, cum transmitem mesaje prin flori alese

Misiunea dvs. este mult mai ușoară cu ajutorul acestui ghid simplu. În secțiunea de magazin online descoperiți toată oferta noastră pentru Valentine’s Day. Continuați să citiți acest articol de blog pentru alte informații interesante.

Florile au avut multă vreme o simbolistică bogată. În perioada victoriană, limbajul florilor era folosit pentru a trimite mesaje foarte specifice.

Alegerea unei flori cu semnificație adaugă o notă specială suplimentară cadoului de Valentine’s Day. De exemplu, iubim cu toții trandafirii. De ce să nu alegem o culoare care să simbolizeze mesajul pe care doriți să îl transmiteți?

Semnificația trandafirilor roșii

Acesta este cadoul tradițional pentru Ziua Îndrăgostiților. Trandafirii roșii simbolizează dragostea, romantismul și devotamentul.

Reprezintă floarea perfectă pentru a spune pur și simplu “Te iubesc”. Aceste flori sunt cele mai bine vândute de Ziua Îndrăgostiților și putem înțelege de ce. Este un cadou clasic și atemporal pentru Valentine’s Day.

Trandafirii roșii au fost considerați romantici încă din cele mai vechi timpuri. În mitologia romană, florile erau asociate cu zeița iubirii, Venus.

Vă putem oferi trandafiri criogenați pentru un plus de frumusețe.

Semnificația trandafirilor albi pentru Valentine’s Day

Trandafirul alb reprezintă unitatea, virtutea, puritatea și noile începuturi ale iubirii. Acum e folosit în mod obișnuit ca floare în buchete de mireasă. Este, de asemenea, un mod mai subevaluat de a-ți exprima dragostea cuiva special.

Frumusețea lor transmite un gest de amintire, onoare și venerație. În aceste condiții, sunt un frumos semn pentru o persoană dragă plecată de pe această lume.

Indiferent dacă este impunător sau sumbru, trandafirul alb este un mod perfect de a spune: “Mă gândesc la tine”.

Semnificația trandafirilor roz

Nuanțele roz comunică semnificația eleganței, grației, admirației și aprecierii. Trandafirul roz este un cadou popular de Sfântul Valentin pentru cei aflați în primele etape ale unei relații.

Nu este la fel de evident în romantism ca trandafirul roșu.

Acestea fiind spuse, poate fi trimis în continuare cuiva cu care ați fost într-o relație de mult timp. De exemplu, poate fi folosit pentru a-ți exprima recunoștința pentru mulți ani de dragoste și sprijin.

Semnificația unui trandafir violet pentru Valentine’s Day

Trandafirii violet au o semnificație deosebit de minunată. Semnifică, de obicei, feeria și dragoste la prima vedere. Aceste flori neobișnuite sunt un simbol frumos al iubirii și devotamentului profund.

Semnificația crinilor

Semnificația crinului variază în funcție de tip și culoare. Crinii Calla poartă o serie de semnificații, dar una dintre cele mai frecvente este fidelitatea.

În aceste condiții, devin un instrument special pentru a arăta devotamentul. De asemenea, pot demonstra apreciere, admirație, farmec și pasiune.

Însă, crinul oriental semnifică puritate și grație prin culori particulare cu semnificații diferite. Crinii portocalii pot fi trimiși pentru un mesaj de încredere și pasiune.

Pe de altă parte, crinii roz sunt simbolul prosperității și al bogăției. O modalitate excelentă de a vă exprima cele mai bune dorințe pentru anul viitor.

Semnificația orhideelor

Eleganta orhideelor aduce un plus izbitor în orice buchet de Valentine’s Day, oferindu-le fler și stil modern. În epoca victoriană, orhideele se găseau doar la tropice și erau extrem de rare.

Prin urmare, în acele vremuri se colectau orhidee exotice ca semn al luxului și al gustului rafinat. Când sunt oferite cadou, cu cât orhideea era mai rară, cu atât dragostea și pasiunea erau mai profunde.

Astăzi, orhideele sunt considerate embleme ale integrității, eleganței și prieteniei. Nu în ultimul rând, portretizează o frumusețe rară și delicată.

Semnificația bujorilor pentru Valentine’s Day

Bujorii semnifică romantism, eleganță, onoare, bogăție și abundență. Florile frumoase sunt incredibil de populare și o prezență neobișnuită de Ziua Îndrăgostiților. Vor face o surpriză minunată, în timp ce transmit speranțe și cele mai bune urări pentru partenerul dvs.

Semnificația garoafelor

În general, această floare simbolizează iubirea, distincția și fascinația. Cu toate acestea, există multe culori diferite ale garoafei și fiecare are propriul său sens.

Un roșu închis semnifică dragostea și afecțiunea profundă. Un roșu deschis simbolizează admirația, în timp ce albul implică dragostea pură și norocul.

Garoafele mov înseamnă capriciu și imprevizibilitate, perfecte pentru o relație mai aprinsă.

Se spune că garoafele roz au apărut pentru prima dată pe Pământ din lacrimile Fecioarei Maria. Prin urmare, acestea simbolizează acum iubirea nemuritoare a unei mame.

Deși poate nu este cea mai bună culoare pentru Valentine’s Day, sunt uimitoare, în special pentru fanii rozului!

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?