Top cadouri florale de Valentines Day

Top cadouri florale de Valentines Day
Top cadouri florale de Valentines Day

Top cadouri florale de Valentines Day

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Cadouri, Flori Etichete: , , Comentarii:

Florile sunt cu siguranță nelipsite între cadourile de Valentines Day. Și în topul florilor de Valentines Day este trandafirul roșu, roșul fiind culoarea iubirii.

Anii de experiență în care domnii au apelat la florăria noastră din Craiova pentru a realiza și livra buchete și aranjamente asociate declarațiilor de iubire ne ajută acum să vă sfătuim cu privire la cele mai iubite cadouri florale.

101 trandafiri sau buchetul clasic al declarațiilor de iubire

Imens, impresionant, buchetul care te lasă fără cuvinte de fiecare dată. Fie că alegeți trandafirii roșii, albaștri sau albi, fie că optați pentru non-conformiștii trandafiri negri, 101 trandafiri este cadoul perfect pentru Sărbătoarea iubirii.

101 lalele și gânduri spre primăvară

De la Sf. Valentin până la sosirea calendaristică nu mai e mult, iar dacă nu îi plac trandafirii, puteți cu siguranță să optați pentru un buchet imens de lalele colorate. O vor duce cu gândul la razele calde ale soarelui de primăvară, la natura ce renaște, la plimbări prin grădini înflorite. Dacă v-am convins cu privire la buchetul de peste 100 de lalele, vrem să vă și arătăm un buchet superb realizat de designerul nostru floral cu multe multe lalele:

Buchet cu 131 de lalele

 

Trandafiri criogenati de Valentines Day

Când vrei să-i transmiți că inima ta îi aparține pentru o viață, alegi să-i dăruiești un trandafir criogenat inimă în cupolă de sticlă.

Eleganți și durabili, trandafirii criogenați în cupolă rămân în topul preferințelor pentru cadourile de Valentines Day.

 

Cadouri cu flori și praline

Nu e aranjamentul clasic, dar e unul dintre cele mai iubite aranjamente în florăria noastră din Craiova. Lângă flori superbe aranjăm praline dulci și astfel dvs veți putea oferi un cadou deosebit, pe care îl putem livra la domiciliu sau la birou.

Îi poți asocia și un simpatic ursuleț din trandafiri, un cățeluș din trandafiri sau chiar baloane colorate. Le găsiți la secțiunea Cadouri din floraria noastră: https://www.deluxeflowers.ro/produse/cadouri/ursuleti-din-trandafiri/

 

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?