Spital, cum alegem florile care să ne însoțească la vizita unui pacient

Spital, cum alegem florile care să ne însoțească la vizita unui pacient

Spital, cum alegem florile care să ne însoțească la vizita unui pacient

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Flori Etichete: , , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Spital, cum alegem florile care să ne însoțească la vizita unui pacient. Articol de blog pentru cei ce se află într-o situație fără ieșire. Florile sunt adesea trimise atunci când un prieten se simte mai rău. Buchete și aranjamente florale pot contribui la îmbunătățirea stării de spirit a cuiva când este bolnav.

Aceste flori pentru ocazii exprimă adesea cele mai bune urări pentru un timp de recuperare rapid.

Cele mai bune aranjamente florale vin în mai multe dimensiuni și stiluri unice. Pot fi adaptate cu ușurință pentru a se potrivi oricărei nevoi speciale sau diverselor grupe de vârstă. De asemenea, pot fi adăugate accesorii pentru a face aranjamentul și mai special.

La Florărie Craiova beneficiați de un magazin online dedicat tuturor celor interesați să ofere afecțiune prin intermediul florilor.

Cu ajutorul serviciului nostru de livrare flori în toată țara, aranjamentul floral va ajunge acolo unde trebuie să aline din suferința celor aflați la grea încercare. În plus, puteți intra în contact cu noi pentru situațiile mai speciale care necesită o atenție deosebită.

Flori pentru copiii aflați pe un pat de spital

Aranjamentele pentru copii au adesea un aspect vibrant și tineresc. De obicei, vor include lucruri distractive la care să te uiți sau cu care să te joci. Acestea pot fi livrate unui copil bolnav acasă sau în spital, în funcție de starea în care se află.

Baloanele sunt adesea printre primele lucruri adăugate buchetului unui copil. Baloanele umplute cu heliu pot prezenta un personaj sau o formă preferată. Camioanele, inimile, stelele sau fețele animalelor sunt populare.

Baloanele pot fi o distracție atunci când copiii se simt rău. Baloanele pot rămâne adesea bine umflate până la o săptămână sau mai mult. De asemenea, vom putea adăuga și jucării pentru a le oferi copiilor ceva de făcut în timp ce sunt internați.

O jucărie mică poate fi atașată pentru a oferi copiilor ceva cu care să se joace. Această jucărie poate fi o mașină sau un camion simplu pentru băieți sau păpuși pentru fete. Animalele de pluș sunt o altă opțiune populară pentru accesoriile de buchete.

Acestea pot oferi confort, fiind adesea realizate sub forma unor urși.

Flori pentru prieteni aflați în suferință

Galbenul este o culoare de vârf atunci când creați un aranjament floral de urări. Galbenul este adesea ales deoarece pare luminos, însorit și distractiv. Această culoare este utilizată pentru a ajuta la ridicarea stării de spirit și poate îmbunătăți tonusul unei persoane.

La aranjament pot fi adăugate margarete galbene și floarea-soarelui. Pentru a crea buchetul pot fi alese și flori de sezon galbene. Trandafirii galbeni sunt o altă alegere de top pentru aranjamentele dedicate prietenilor bolnavi.

Pentru un impact mai mare, pot fi alese mai multe culori pentru flori. Un curcubeu de culori poate fi creat pentru a înveseli pe cineva bolnav. Aceste buchete multicolore pot adăuga un strop de culoare atât de necesară.

Panglicile pot fi legate pentru a face culoarea florii să iasă în evidență. Un mesaj tipărit sau scris de mână poate fi adesea adăugat pentru a face aranjamentul floral sau buchetul și mai personal.

Trimiteți flori oriunde cu livrare de la DELUXE FLOWERS

Trimiterea florilor oriunde este posibilă cu serviciul de livrare flori în toată țara. Acest lucru poate fi util atunci când un prieten care trăiește departe se simte rău. Există multe aranjamente florale care pot fi trimise în aceeași zi.

Aceste servicii permit trimiterea rapidă a unui buchet prietenilor. Livrarea rapidă este adesea utilizată atunci când un prieten a suferit o vătămare bruscă. Obținerea imediată a unui buchet de flori poate ajuta adesea la ridicarea stării de spirit. De asemenea, le poate arăta prietenilor că sunteți cu gândul la ei.

Acest lucru este adesea mai semnificativ când vorbim despre o persoană bolnavă sau care se recuperează după un accident.

Serviciile de livrare pot fi, de asemenea, utilizate pentru a trimite buchete florale la nivel local. Pentru a vedea ce tipuri de aranjamente sunt disponibile, accesați website-ul nostru. Există o serie de aranjamente florale potrivite pentru orice gusturi și buzunare.

Alegerea florilor de spital potrivite: de ce aveți nevoie pentru a lua o decizie adecvată

A fi internat într-un spital este un punct dureros în viața oricui, indiferent cât de bune sunt condițiile. Florile reprezintă o modalitate excelentă de a le dori o recuperare rapidă celor care se află în suferință.

Nu numai că își reamintesc că persoana iubită se gândește la ei, dar și luminează spațiul și creează o energie bună care poate stimula de fapt recuperarea. Sănătate curată. Un buchet frumos poate face viața oarecum mai ușoară pentru un pacient care se recuperează.

Dar este întotdeauna cazul? Nu neaparat. Există câteva lucruri care trebuie reținute în timp ce selectați buchete și coșuri cu flori adecvate, fie că le duceți singur, fie că le vreți livrate la spital.

Luați legătura cu spitalul pentru a afla care sunt regulile interne

Unele unități spitalicești, în special cele care tratează pacienții cu sistem imunitar scăzut, nu vor accepta flori. Acest lucru se va aplica, de obicei, la terapie intensivă și în secțiile de neonatologie, precum și în secțiile post-operatorii sau în cele care tratează arsuri.

Unele unități au interzis cu totul florile, așa că ar trebui să luați legătura cu spitalul înainte de a comanda florile.

Evitați florile cu polen care este expus, de exemplu, la crini. În schimb optează pentru flori care își ascund polenul, cum ar fi trandafirii roșii, irisul, garoafele sau crizantemele. Alergenii nu sunt niciodată o idee bună într-un spital.

Pentru a elimina orice risc asociat cu polenul florilor puteți alege din gama noastră variată de trandafiri criogenați. Chiar dacă pacientul care urmează să primească buchetul nu are alergii, este posibil ca alții să nu fie la fel de norocoși.

Alegeți aranjamente simple și mai mici. Vor fi mai ușor de deplasat, dacă este necesar. Amintiți-vă că mobilierul spitalului este folosit atât pentru medicamente, cât și pentru obiectele personale ale pacientului.

Florile cu tulpini mai dure sau de lemn, cum ar fi trandafirii, garoafele, floarea-soarelui sau asterii sunt mai bune decât cele cu tulpini moi, cum ar fi margaretele, gerbera sau lalelele. Aceste tulpini mai dure nu vor necesita schimbarea apei la fel de des, lăsând medicilor și asistentelor mai mult timp pentru a-și face treaba.

Luați în considerare o vază durabilă. O vază de sticlă poate provoca un pericol grav atunci când este răsturnată. Dacă nu găsiți un înlocuitor din metal, răchită sau plastic, optați pentru o vază largă din sticlă care garantează stabilitate. O altă variantă la fel de sigură este reprezentată de aceste plante în ghiveci.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?