Planta, cum profitați la maxim de poziționarea ei în propria locuință

Planta, cum profitați la maxim de poziționarea ei în propria locuință

Planta, cum profitați la maxim de poziționarea ei în propria locuință

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Flori Etichete: , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Planta, cum profitați la maxim de poziționarea ei în propria locuință. Plantele reprezintă un mod foarte frumos de a-ți decora casa. Aduc un plus de prospețime și înveselesc orice încăpere în care se află, spre bucuria celor din preajmă.

Planta preferată are un loc special în fiecare casă

Uneori, trebuie să luăm în considerare nu doar ce arată bine, ci și de ceea ce are nevoie planta noastră. Situația diferă de la o plantă la alta. Ca urmare a acestui fapt, o puteți găsi pe cea care este potrivită pentru dvs. și casă.

În ceea ce privește plasarea plantelor din motive estetice, nu există modalități corecte sau greșite de a face așezarea în diversele încăperi ale locuinței! Tot ce trebuie să faceți este să găsiți ceea ce se potrivește gusturilor dvs.

Acest articol de blog oferit de florărie Craiova este doar pentru inspirație. De aici puteți porni cu propriile acțiuni și decizii pe care le puteți lua în căminul personal.

1. Ușa din față

Deci, să începem cu adăugarea unui plus de viață în aer liber, chiar la ușa din față! Așezarea copacilor mici, ornamentali, pe ambele părți ale ușii e o modalitate excelentă de a face intrarea să arate special pentru orice musafir care vă trece pragul.

Dafinul și măslinii sunt perfecti pentru acest lucru. Pentru un efect de simetrie excelent, doi copaci vor arăta fabulos. Cu toate acestea, dacă aveți puțin spațiu la ușa din față, unul arată la fel de bine. 🙂

În plus, puteți adăuga cu ușurință lumini pentru puțină strălucire suplimentară. Acest lucru este minunat de Crăciun, astfel încât să puteți îmbrățișa cu ușurință sărbătorile de iarnă!

2. În birou

Așezați o plantă mică pe birou. Poate adăuga o culoare extraordinară, fără a deveni copleșitoare sau aglomerată în spațiul de lucru. Plantele suculente și de cactus sunt un adaos excelent, cu întreținere redusă. Sunt deosebit de bune pentru un aspect simplu și modern în orice office care se respectă.

În funcție de mediu, e posibil să fie nevoie de udare o dată sau de două ori pe lună. Dacă biroul dvs. este bine luminat natural, situația este perfectă pentru ca planta să sporească!

3. Planta preferată poate fi plasată și lângă șemineu

Un șemineu este o modalitate excelentă de a încorpora plante în casa dvs. Există atât de multe plante diferite pe care le-ați putea pune aici. Cel mai bine este să alegeți o plantă care să fie în concordanță cu restul decorului. Însă, o puteți folosi și ca pe o culoare contrastantă pentru a accentua tema din întreaga cameră.

Plantele poziționate în zona șemineului pot face încăperea să fie mai primitoare. E întotdeauna important să luați în considerare iluminarea și temperatura atunci când alegeți planta. O plantă ce se potrivește mediului poate economisi stresul încercării de a salva un “muribund”!

Există atât de multe opțiuni, cu siguranță veți găsi una care să se potrivească.

4. Decor pentru perete

Uneori, s-ar putea să doriți ceva puțin diferit pentru a umple un spațiu gol de pe un perete. Mai degrabă decât un tablou sau o fotografie… Iată o mică sugestie despre cum să faceți acest lucru prin încorporarea plantelor de cameră!

Puteți alege plante suculente frumoase în ghivece care vă permit să fiți creativi cu locul în care le așezați. Alte plante mici sunt minunate pentru asta, cu excepția cazului în care doriți ceva și mai extravagant!

Este destul de ușor să creați un suport de perete pentru planta dvs. Un mod cu adevărat frumos de a face acest lucru ar fi plasarea unor trandafiri în respectivul suport. Parcurgeți secțiunea de trandafiri criogenați pentru alte detalii interesante și oferte speciale. Nu uitați că la această florărie dispunem de un serviciu pentru livrare flori în toată țara!

Puteți deveni foarte creativi în acest moment. Găsiți culori care să vă completeze interioarele și diferite plante pentru a se potrivi stilului camerei.

5. Fereastra este un alt loc preferat de planta dvs.

Acesta este locul perfect pentru o plantă iubitoare de soare! Chiar lângă fereastră, planta va primi cu siguranță multă lumină. Este doar un alt spațiu excelent pentru așezarea plantelor. Sunt multe orhidee ce se încadrează perfect pentru acest loc. Vorbim despre un plus excelent pentru casă datorită varietății de culori din care puteți alege și aspectului lor frumos.

Asociați orhideea cu câteva ornamente mici și o ramă. Perfect!

6. Dormitorul

Există atât de multe opțiuni atunci când vine vorba de așezarea plantelor în dormitor. Pe podea, pe perete, la ferestre și pe mese. În ceea ce privește tipul de plantă, și aici există multe opțiuni! Cum să faci alegerea corectă?!

Ei bine, multe plante vor arăta grozav în oricare dintre aceste locații. Dar, pentru a vă ajuta, credem că ar trebui să luați în considerare lavanda. Este un mod frumos de a adăuga culoare și parfum natural în cameră. Lavanda e cunoscută pentru că are proprietăți de calmare datorită parfumului său.

În aceste condiții, reprezintă un plus perfect pentru dormitor.

7. Planta poate fi prezentă foarte bine și în baie

Baia este adesea uitată în ceea ce privește plasarea plantelor. Totuși, este o modalitate atât de grozavă de a înviora încăperea! Planta pe care o alegeți poate fi foarte influentă în stilul băii dvs. O orhidee este perfectă pentru un stil elegant de baie, totuși modern. De asemenea, este potrivită și pentru un cactus, iar aranjamentele pot fi completate cu trandafiri.

De asemenea, este bine să luați în considerare dimensiunea băii sau a zonei pe care o aveți în vedere. Nu doriți ceva care să preia controlul încăperii. Pe de altă parte, nici nu doriți ceva care să se piardă într-un spațiu vast.

Într-o baie există multe locuri unde puteți poziționa o plantă: chiuveta, pe gresie, un raft sau chiar pervazul ferestrei. Totul depinde de ceea ce se potrivește cel mai bine în casa dvs. Este important să luați în considerare faptul că o baie poate deveni destul de caldă și umedă. Unele au ferestre, altele nu.

Cel mai bine este să alegeți o plantă care să reziste acestor condiții speciale de umiditate.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva din modalitățile prin care puteți așeza plante în casa dvs. Sperăm că acest articol de blog v-a oferit o inspirație pentru decorațiunile de interior! La deluxeflowers.ro avem o gamă deosebită de plante în ghiveci.

Acestea vin în toate formele, dimensiunile și culorile, astfel încât să o găsiți pe cea mai potrivită pentru dvs.

De asemenea, oferim și o gamă largă de cadouri, buchete și aranjamente florale ori coșuri cadou. Aruncați o privire în secțiunea de magazin online pentru a descoperi și mai multe produse! Pentru alte date sau informații despre serviciile noastre puteți intra în contact cu un membru al echipei.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?