Parfum, care miros de la flori durează cel mai mult timp?

Parfum, care miros de la flori durează cel mai mult timp?

Parfum, care miros de la flori durează cel mai mult timp?

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Flori Etichete: , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Parfum, care miros de la flori durează cel mai mult timp? Descoperă în articolul de blog la ce flori să fim atenți pentru parfum bogat. Florile sunt energia uimitoare din natură, care are un parfum unic în lume.

Ținând o singură floare în mână oamenii reușesc să se calmeze și să-și ușureze mintea fără a căuta după pastile.

Un parfum de floare nu poate fi egalat de nimic altceva

În plus, aceste flori ajută păsările și insectele să se relaxeze și această frumusețe face ca grădina dvs. să se bucure de o perspectivă plăcută. Zona cu flori parfumate oferă o bogăție suplimentară pentru a trăi vesel fără a căuta un alt peisaj.

Chiar dacă oamenii preferă parfumurile din magazine, cele mai aromate flori, cum ar fi un buchet de trandafiri, de iasomie sau tuberoză, nu pot fi egalate de niciun alt parfum aromat. Există multe parfumuri de flori care vor rămâne rezistente pentru mai multe zile sau chiar luni.

Parcurge următoarea listă de flori parfumate pusă la dispoziție prin acest articol de blog de către Florărie Craiova. Nu uita să accesezi secțiunea de magazin online pentru a te putea bucura de toată gama noastră de buchete și aranjamante florale, flori pentru ocazii și coșuri cadou.

Profită de serviciul nostru de livrare flori în toată țara și nu lăsa distanța să reprezinte un impediment.

Tuberoza

O floare tradițională ca tuberoza izbucnește cu cel mai puternic parfum și are un aspect elegant. Este o plantă perenă cu bulb care continuă să ofere flori timp de până la doi ani din viața sa. Pentru unicitatea sa, această floare ideală poate fi folosită la diverse ceremonii, de exemplu pentru nuntă și botez.

Parfumul conferă prospețime în orice aranjamente florale.

Iasomia

Cele mai populare flori parfumate, precum iasomia, pot crește într-o casă prin intermediul tufișurilor de dimensiuni uriașe. Există câteva specii populare precum Jai, Juhi, Chameli și multe altele care sunt flori înrudite și au un miros bogat.

Florile de iasomie sunt printre cele mai parfumate care pot fi folosite într-o casă. În funcție de modul de întreținere vă puteți bucura de aroma lor pentru multe zile. Tot ce trebuie să faceți este de a vă interesa cum puteți îmbunătăți “șederea” florii în căminul dvs.

Parfum de trandafiri

Parfumul blând este frumusețea trandafirilor, care cuceresc inima oricui pentru aspectul și culorile sale. Acest parfum atemporal și clasic este evocator pentru toate ocaziile. De asemenea, petalele de trandafiri sunt o sursă de ulei esențial.

În unele culturi se crede că această substanță are proprietăți vindecătoare pentru sănătate. Trandafirii roșii sunt printre cele mai bune flori ce pot fi oferite pentru orice eveniment, fără ca oamenii să-i respingă vreodată.

Analizați gama noastră de trandafiri criogenați și de ursuleți din trandafiri pentru cadouri speciale oferite celor dragi.

Iasomia nocturnă

Nyctanthes sau iasomia nocturnă este binecunoscutul arbust care înflorește peste noapte. Arbuștii înfloresc abundent noaptea, întinzând un adevărat “covor” de parfum dimineața, o minunată desfătare pentru cei care se află prin preajma acestei plante.

Parfum de zambilă

Zambila este floarea parfumată dulce, similară cu aroma de lavandă și este disponibilă pe scară largă în multe părți ale lumii. Există un număr mare de culori strălucitoare și frumoase de zambile care rezistă pentru mult timp.

Florile abundente vă bucură privirea aproximativ două săptămâni și nu necesită niciun sprijin pentru a menține frumusețea lor.

Champa

Cea mai bine mirositoare plantă, Champa are flori de dimensiuni mici, dar care cresc într-un copac uriaș ce produce multe flori în sezon. Aceste flori apar primăvara și vara și ar trebui să aibă sol bogat în nutrienți, în funcție de specia plantei.

Parfum de gardenia

Un popular parfum precum cel de gardenia este perfect pentru toate ocaziile. Mirosul frumos îi face pe oameni să inspire parfumul în mod repetat. E perfectă pentru a crește în aer liber într-o casă care aduce un decor natural mediului înconjurător.

Această plantă înflorește la începutul verii iar prin cultivarea solului, care trebuie să fie bine drenat, trăiește mulți ani.

Lavanda

Parfumul de lavandă este distinctiv, fiind prezentat pe scară largă ca o proprietate liniștitoare pentru om. Parfumul calm face ca evenimentul special pentru care au fost pregătite florile de lavandă să confere întregii săli un aspect diferit prin culoarea sa unică.

Lavanda este considerată o floare parfumată de lungă durată și care decorează bine încăperile.

Liliacul

Floarea destul de purpurie are un miros dulce și plăcut ca de magnolie, aducând bucuria estetică vintage a primăverilor noastre. Micul aranjament floral asemănător mugurilor este acea frumusețe perfectă ce poate fi prezentată la ziua de naștere a cuiva sau la ceremonia de nuntă.

Esența blândă a florilor face ca decorul să fie un mediu natural pentru orice ocazie.

Parfum de frezie

Frezia dă parfumul proaspăt al florilor care vin în diferite nuanțe. Variantele de alb, albastru, portocaliu, roșu sau galben cresc și se deschid în sezonul estival. Alegeți această floare în funcție de ocazie.

Funcționează foarte bine în cazul în care pregătiți o oază parfumată în aer liber.

Concluzie

Diferitele tipuri de flori aduc un parfum frumos care nu încetează să ne bucure nici ziua, nici noaptea. Există câteva soiuri de flori care oferă esențe deosebite în timpul zilei, precum și frumusețe nocturnă la sfârșitul zilei.

Puteți selecta florile care se vor potrivi cu ocazia dvs. și le puteți obține prin livrare online. Acest proces instantaneu pentru florile aromate face ca aspectul complet al sărbătorii să fie altfel. Intrați în contact cu noi pentru a descoperi cum aceste buchete și coșuri cu flori pot ajunge la dvs. în cel mai scurt timp.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?