Nunta, descoperiți lista celor 7 flori care vă colorează evenimentul

Nunta, descoperiți lista celor 7 flori care vă colorează evenimentul

Nunta, descoperiți lista celor 7 flori care vă colorează evenimentul
Nunta, descoperiți lista celor 7 flori care vă colorează evenimentul

Nunta, descoperiți lista celor 7 flori care vă colorează evenimentul

Nunta, descoperiți lista celor 7 flori care vă colorează evenimentul. Vara este un sezon popular de nunți pentru foarte multe cupluri.

Temperatura e ridicată iar soarele strălucește puternic pe fundaluri uimitoare în aer liber. Odată cu vremea frumoasă vine înflorirea florilor superbe.

Unele dintre aceste flori sunt alegeri populare pentru nunțile de peste vară.

Nunta perfectă este cât se poate de reală

Florile sunt un decor reușit pentru ziua cea mare a miresei. De la buchete și butoniere, până la piesele centrale de pe masă și vazele înalte așezate în jurul ceremoniei.

O nuntă reprezintă o sărbătoare frumoasă dintre doi oameni. Fiecare detaliu este crucial pentru a se asigura ștacheta ridicată în ziua lor perfectă. Florile nu pot lipsi din acest “tablou”.

Pentru următorul sezon de nunți luați în considerare includerea unor buchete și aranjamente florale uriașe. Acestea pot face parte din ziua cea mare pentru a vă accentua decorul și tema cu un strop de culoare.

1. Bujorul

Această floare parfumată și vibrantă e o alegere naturală pentru ceremoniile de nuntă din vară. Provenite din China, sunt cultivate în întreaga lume pentru mirosul lor atractiv și simbolism.

Bujorul înseamnă căsătorii fericite, noroc, romantism și bogăție. Puteți lua în considerare plasarea lor în buchetul miresei sau în butoneria mirelui.

Bujorul poate face parte din decorul altarului pentru un efect deplin.

2. Lavanda

Lavanda reprezintă un plus de versatilitate în nuntă și botez. De la culoarea sa violet până la tulpina lungă și rustică, plantă accentuează nuanțele pastelate.

Reprezintă o alegere des întâlnită în rândul mireselor ce se căsătoresc în lunile de vară. În plus, lavanda funcționează perfect în ceremoniile moderne sau rustice.

Violetul regal al florii semnifică grație, eleganță și regalitate prețioasă. Fie că sunt uscate sau proaspete, că au tulpini sau muguri scurți, aceste flori diverse arată grozav oriunde.

O notă de violet va arăta minunat în buchetele petrecerii de la nunta dvs. Puteți să treceți tulpinile delicate prin părul fetei cu flori sau să le încorporați în decorațiunile ceremoniei.

Lavanda uscată ar trebui luată în considerare și pentru piesele centrale ale mesei de recepție.

3. Trandafirii, nunta este mai săracă fără aceste flori

Trandafirii sunt încă un concurent popular în lista de flori pentru nunta de vară. La urma urmei, trandafirii sunt un “must” al romantismului fără margini.

Această floare simbolizează iubirea, speranța, noile începuturi și promisiunea. De la roșul îndrăzneț, la rozul pastelat sau albul tradițional, există multe culori din care puteți alege.

Sunt nenumărate moduri versatile în care puteți să le încorporați în nunta dvs. de vară. Asigurați-vă că aveți spinii tăiați înainte ca trandafirii să fie așezați în buchete sau alte aranjamente.

4. Hortensii

Eficiența costurilor acestei minunate flori “lovește” multe mirese. Hortensia favorizează pasteluri delicate ale fiecărei mici petale. Floarea reprezintă o sinceritate debordantă și o recunoștință de la cel care oferă la cel care primește.

Când o mireasă ține hortensii în fața noului ei soț, ea își exprimă recunoștința față de acesta. Din acest motiv, mulți miri vor purta, de asemenea, o hortensie mică pentru a le întoarce recunoștința.

Hortensiile sunt adesea amestecate cu trandafiri de sezon în buchete de mireasă sau la petrecere. Pe de altă parte, se descurcă bine și ca piese centrale frumoase.

5. Nunta poate fi locul potrivit pentru aranjamentele cu frezii

Freziile frumoase oferă un aspect delicat în diferitele momente ale ceremoniei. Această floare este deschisă la culoare și se poate potrivi cu o serie de aranjamente florale.

Adesea complimentează pastelurile, cum ar fi lavanda sau trandafirii de culoare mai strălucitoare. Frezia reprezintă inocența și prietenia, întruchipând un aspect esențial în căsătoriile de succes.

Versatilitatea le face un favorit al nunții, precum și un plus în orice decor de flori.

6. Orhideele

Creând o senzație uimitoare în cascadă, superba orhidee a asistat la o creștere a popularității în nunți. Acestea sunt unele dintre cele mai scumpe opțiuni oferite de florării.

Dacă bugetul dvs. permite acest lucru, declarația îndrăzneață pe care o fac merită fiecare bănuț. Orhideea exprimă dragostea, luxul, puterea și frumusețea, făcându-le un plus perfect pentru nunta de vară.

Orhideele au culori diverse și mai multe moduri de a le încorpora ca parte a zilei speciale. Acestea adaugă o notă de clasă, fie în ghiveci, într-un buchet sau în decorarea strategică a sălii de evenimente.

7. Anemonele

Protejând împotriva dorințelor rele și dăunătoare, anemonele sunt preferate printre mirese în ultimul timp. Această floare este o alegere perfectă deoarece accentuează pastelurile frumoase din jurul ei.

Tulpina creează un buton perfect, precum și un material de umplutură adorabil și robust pentru buchete. Anemonele panda au fost mai populare decât alte tipuri de flori prin centrul interior de culoare bleumarin.

Ca alternativă la negru e foarte dorită, creând ocazia perfectă pentru ca floarea să strălucească.

Concluzie

Alegerea florilor este o parte esențială în planificarea unei nunți, dar nu trebuie să o faci singură! La această florărie Craiova avem o mulțime de flori frumoase din care puteți alege.

Intați chiar azi în contact cu noi! Vă vom ajuta să vă transformați aspirațiile florale într-o realitate!

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?