Minimalist, ideile unor buchete de flori speciale pentru propria nuntă

Minimalist, ideile unor buchete de flori speciale pentru propria nuntă
Minimalist, ideile unor buchete de flori speciale pentru propria nuntă

Minimalist, ideile unor buchete de flori speciale pentru propria nuntă

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Flori Etichete: , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Minimalist, ideile unor buchete de flori speciale pentru propria nuntă. Nunta perfectă are nevoie de produse oferite de florărie Craiova.

Acum, că data nunții se apropie, probabil că organizați o mulțime de aspecte ale zilei. Pentru un asemenea moment nu pot lipsi buchete și aranjamente florale care vor da culoare și parfum locației.

Minimalist, buchete pentru cele mai nonconformiste mirese

Vă place aspectul minimalist și accentele? Preferați nunta într-o culoare neutră sau roșie ori o petrecere “îmbrăcată” în alb și negru? Dacă răspunsul e afirmativ, vă vor atrage probabil aceste alternative la clasicele buchete de mireasă.

De asemenea, puteți urmări această schemă de design atunci când vine vorba de buchetul dvs. Iată câteva idei pentru scheme minimaliste de buchete de flori care vor adăuga tușele finale perfecte ale nunții.

Acest articol de blog e oferit de florărie online Craiova, alegerea dvs. pentru cele mai speciale momente. Descoperiți întreaga noastră gamă de produse în secțiunea de magazin online.

1. Trandafirul unic

Trandafirul este de mult timp privit ca floarea iubirii. Adăugarea acestei flori la nunta dvs. va face ca ocazia să fie și mai romantică. Nu aveți de gând să utilizați culori strălucitoare în schema de decorare a nunții?

Dacă răspunsul este afirmativ, un trandafir alb sau roșu poate fi ceea ce căutați. Trandafirul simbolizează inocența și puritatea, fiind buchetul ideal, simplu și elegant de care aveți nevoie.

Trandafirul este simbolul suprem al iubirii romantice, pe când un trandafir galben indică prietenia. E acea legătură pe care o împărtășești tu și viitorul tău soț.

2. Buchet monocromatic minimalist

Ce părere aveți despre buchete nonconformiste dintr-o singură culoare sau variații ale aceleiași culori? S-ar putea să fie o alegere frumoasă și care poate atrage mai multă atenție rochiei sau accesoriilor deosebite.

Un buchet de lalele simbolizează sufletul frumos pe care l-ai găsit în partener. O nuanță pastelată, cum ar fi galben sau roz, va ieși în evidență alături de rochia albă sau aproape albă.

Puteți lega buchetul împreună cu o panglică în aceeași culoare.

3. Flori parfumate

Dacă nunta va fi mică și cochetă, un buchet parfumat este o modalitate minunată de a completa întregul look. De exemplu, puteți alege un buchet din lavandă legat cu o panglică de satin.

O altă variantă la fel de inspirată poate fi dată de florile de anason accentuate cu un șir de pânză. Florile au o culoare subtilă care este încă vizibilă chiar și lângă o rochie de mireasă.

La petrecerea de nuntă, oaspeții dvs. vor simți o mireasmă deosebită care va proveni de la aceste flori. Miros dulce în cea mai specială zi din viața unei mirese.

Întrucât parfumul florilor este principala caracteristică a buchetului, nu trebuie să folosiți alte flori. Acestea pot servi drept una dintre piesele centrale pentru masa de recepție de după ceremonia de nuntă.

4. Flori de luna nașterii

Personalizați-vă buchetul de nuntă! Combinați floarea asociată cu luna dvs. de naștere și floarea ce simbolizează luna în care s-a născut soțul.

De exemplu, violeta pentru februarie și un nufăr pentru iulie creează o combinație uimitoare de violet și roz. Acestea vor contrapune schema decorului de nuntă care vine într-o culoare neutră.

Puteți personaliza panglica pe care o utilizați pentru a combina florile. Adăugați cu o monogramă a noului dvs. nume de familie sau data nunții.

Alternative de flori pentru un buchet minimalist și nonconformist

Nu doriți să purtați flori tradiționale la nunta dvs.? Puteți alege plantele suculente, cum ar fi aloe vera sau kale mov pentru buchetul dvs.

Aceste plante nu au nevoie de cantități excesive de apă pentru a rezista. În plus, puteți adăuga flori mici, de accent, la buchet, cum ar fi Respirația bebelușului.

Oferiți aranjamentului floral o senzație de eleganță. Acest buchet este ideal dacă aveți ceremonia în aer liber și doriți să vă asigurați că nu se va ofili.

La fel ca orice alt aspect al nunții dvs., buchetul trebuie să reflecte stilul personal. Desigur, o combinație a acestor flori va face ca buchetul de nuntă să fie și mai original.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?