Hortensia, sfaturi și trucuri pentru a vă putea bucura cât mai mult de floare

Hortensia

Hortensia, sfaturi și trucuri pentru a vă putea bucura cât mai mult de floare

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Flori Etichete: , , , , , , , , Comentarii:

Hortensia, sfaturi și trucuri pentru a vă putea bucura cât mai mult de floare. Hortensiile sunt unele dintre cele mai frumoase flori.

Florile sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a arăta cuiva cât de mult îți pasă de persoana respectivă. Pot fi folosite și pentru a-ți arăta recunoștința sau ca simbol al harului și prosperității în viața ta.

Culoarea hortensiei este, de asemenea, semnificativă. Albastrul este culoarea care înseamnă pacea și liniștea iar rozul este o culoare veselă și romantică. Nu în ultimul rând, albul este un semn al păcii și al iubirii pure.

De ce trebuie să țineți cont când alegeți hortensia

Când selectați hortensiile pentru un buchet există câteva sfaturi și trucuri pentru tăierea acestora. Este important să vă asigurați că florile continuă să arate la fel de bine, pentru cât mai mult timp.

Modul în care florile au crescut determină modul în care ar trebui tăiate. Hortensia a fost tăiată din tulpini ce au fost acolo din anul precedent?

Aveți șansa de a alege hortensia pe care doriți să o tăiați? Este bine dacă florile sau tulpinile moarte sunt tăiate, atâta timp cât sunt scoase aproape de înflorire.

Doriți să vă asigurați că florile sunt deosebit de proaspete? Stabiliți dacă hortensia a fost tăiată la începutul sau la mijlocul verii. Acest lucru este esențial pentru ca florile să arate cât mai bine.

Uitați-vă la tulpini pentru a vă asigura că nu sunt tăiați prea mulți bulbi. Mai ales când folosiți hortensia ca element central pentru casă înainte de a o planta în grădina dvs. Astfel, vă asigurați că veți avea flori noi pentru anul următor.

Hortensiile de calitate vă garantează că florile vor arăta grozav pentru perioade lungi de timp.

Importanța apei în păstrarea florilor

Când vine vorba despre tăierea hortensiei, asigurați-vă că aveți apă pregătită imediat. Acest lucru este, de asemenea, convenabil și pentru dvs. Veți putea lua buchete și aranjamente florale direct de la această florărie Craiova.

Când hortensiile sunt plasate în apă imediat ce sunt tăiate, este mai puțin probabil să se ofilească devreme. Floarea este tăiată direct din arbust sau comandați flori proaspete?

Asigurați-vă că hortensia are o tulpină suficient de lungă pentru a o aranja în vaza aleasă.

Cu cât vaza este mai lungă, cu atât ar trebui să fie mai lungă tulpina. Dacă nu aveți vaza pe care o veți folosi chiar la îndemână, apelați la una din plastic sau temporară.

Cu toate acestea, ar trebui să aveți măsurătorile pentru vază deja efectuate. Florile ar trebui tăiate la aproximativ 3 centimetri mai sus decât fundul vazei.

Este necesară păstrarea frunzelor din hortensia dvs.?

Asigurați-vă că frunzele sunt îndepărtate de pe tulpini deoarece vor absorbi substanțele nutritive din apă. Acest lucru va duce la frunze sănătoase în timp ce floarea de hortensie efectiv se va “lupta” să reziste.

Pentru ca buchetul să pară uniform și sănătos, legați tulpinile împreună cu ajutorul unor benzi de cauciuc. În acest mod, fiecare floare va putea să primească aceeași cantitate de apă.

Asigurați-vă că vaza pe care o utilizați e umplută pe jumătate cu apă. Astfel, florile vor putea să se bucure de “hrana” de care au nevoie pentru a-și păstra în continuare culoarea.

Toate tulpinile ar trebui să fie complet scufundate în apă. Dacă observați că nu toate tulpinile stau confortabil în apă trebuie doar să adăugați încă puțină apă în vază.

După ce hortensiile dvs. au fost tăiate vor putea să rămână într-o vază timp de o zi. Mai apoi, ar trebui să înlocuiți apa din vază la fiecare două zile. Peste aproximativ două săptămâni veți avea nevoie de hortensii noi pentru a vă face casa mai primitoare.

Concluzie

V-am trezit interesul prin intermediul acestui articol de pe blog pentru buchete și coșuri cu flori? Sunteți în căutarea unor flori pentru iubită sau soție? Intrați în contact cu noi pentru a descoperi toată gama de produse ce se află la dispoziția dvs.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?