Flori, cum alegeți aranjamentul potrivit în funcție de eveniment

Flori, cum alegeți aranjamentul potrivit în funcție de eveniment

Flori, cum alegeți aranjamentul potrivit în funcție de eveniment

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Cadouri, Flori Etichete: , , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Flori, cum alegeți aranjamentul potrivit în funcție de eveniment. Să aflăm împreună cum va trebui să abordați fiecare moment în parte. Când vine vorba de sărbătorirea etapelor importante și a momentelor speciale din viață, un mesaj text sau un apel telefonic nu sunt întotdeauna alegeri corecte!

Există flori pentru fiecare moment special

Dacă un prieten sau o rudă sărbătorește un moment important din viață, florile sunt cadouri mai palpabile. Acestea transmit că vrei să le împărtășești bucuria lor. Poate prietenul tău își cumpără prima casă, vecinul sărbătorește nașterea unui copil sau partenerul/partenera a realizat ceva grozav la locul de muncă.

Indiferent de situație, aceste flori pentru ocazii reprezintă un mod semnificativ de a-ți arăta grija.

Există o mulțime de momente minunate în viață. Este necesar să vă luați timp pentru a le recunoaște și a le sărbători atunci când li se întâmplă celor care sunt aproape de noi. Așadar, vă întrebați ce fel de aranjamente florale să trimiteți? În acest articol de blog am adunat sfaturile noastre pentru a vă ajuta să găsiți flori perfecte pentru momentul perfect.

Trandafiri galbeni pentru un nou loc de muncă

Dacă cineva pe care îl cunoașteți tocmai și-a găsit locul de muncă de vis, trimiterea unui buchet luminos și vesel de flori e o modalitate excelentă de a spune “Felicitări!”. Trandafirii galbeni sunt o alegere bună, deoarece simbolizează prietenia și bucuria.

Arată strălucitori și veseli și te fac să vrei să zâmbești dar, fiind trandafiri, au și o frumusețe elegantă, rafinată. Combinație excelentă de sentimente pentru a ura noroc prietenului tău sau persoanei iubite în momentul în care se îndreaptă către următoarea etapă a carierei.

Cealaltă considerație aici este dacă florile pentru un nou loc de muncă trebuie trimise acasă sau chiar la noul lor loc de muncă. Aici chiar depinde în funcție de fiecare persoană în parte și de acea politică a companiei în care se află.

De exemplu, dacă nu le place să fie centrul atenției, ar putea fi indicat să le trimiteți florile acasă. Pe de altă parte, dacă nu îi deranjează “lumina reflectoarelor”, sigur va fi apreciată livrarea la noul lor job.

Mai ales dacă trimiteți aranjamente florale în vase pictate manual, gata să fie așezate pe birou, odată cu începerea noului business.

Crinii, trandafirii și gerberele sunt cele mai bune flori pentru un nou copil

Felicitările, florile și baloanele au fost mult timp o modalitate preferată de a trimite cele mai bune urări noilor părinți. Dacă cel mai nou membru este o fată, ați putea alege variante roz și purpurii tradiționale. Crinii, trandafirii sau gerberele sunt opțiuni populare, atât pe cont propriu, fie ca parte a unui buchet cu flori pentru botez.

Sunteți în căutarea albastrului pentru băiețel? Un aranjament floral cu iris albastru, în contrast cu gerberele și trandafirii galbeni reprezintă o alegere excelentă.

Florile albe sunt, de asemenea, populare, deoarece reprezintă puritatea și inocența. Un aranjament de lux cu gerbere albe, crini sau trandafiri și ceva verdeață va lumina camera spitalului sau casa. Pentru florile unui nou-născut cu un pic mai mult factor “wow” poți opta pentru trandafiri curcubeu.

Sunt incredibil de luminoși, plini de culoare și simbolizează fericirea.

Sfat: înainte de a aranja livrarea florilor pentru a sărbători un nou copil, consultați spitalul pentru a vedea dacă există reguli legate de flori. De asemenea, rețineți că sejururile în spital pot fi destul de scurte în aceste zile. Dacă nu puteți trimite flori la spital în timp util, expedierea lor acasă ar putea fi o opțiune mai bună.

Trimiteți flori pentru absolvire? Alege crini sau lalele

Trecerea unui examen important sau absolvirea universității reprezintă realizări imense. Trimiterea unui buchet luminos de gerbere transmite un mesaj vesel de felicitări. Alte idei pentru flori de absolvire includ un aranjament din crini portocalii sau lalele elegante.

Crinii portocalii reprezintă energie, încredere, pasiune și satisfacție în viață. Toate acestea sunt mari sentimente pe măsură ce proaspătul absolvent începe călătoria în cariera aleasă sau în studiile ulterioare.

În plus, pot reprezenta onoare și respect, ceea ce le permite, de asemenea, să știe cât de mult admiri munca lor.

Trandafirii albi pentru o logodnă

Pentru a celebra vestea unei logodne, trandafirii albi uimitori sunt un cadou minunat pentru cuplul fericit. Simbolizând puritatea și inocența, sunt o alegere preferată pentru nunți și logodne. Prin aceste aranjamente florale sau buchete pentru nuntă și botez se marchează noi începuturi.

Preferați ceva mai puțin tradițional? Ai putea alege buchete nonconformiste sau cele în care aveți și floarea soarelui. Sunt luminoase, fericite și reprezintă longevitatea, fiind flori ideale de felicitare pentru o logodnă!

Orhidee și aranjamente florale mixte pentru casă nouă

Mutarea într-o casă nouă este interesantă, iar florile și plantele fac un cadou minunat pentru înfrumusețarea casei. Plante în ghiveci, cum sunt orhideele, reprezintă adevărate flori de felicitare pentru casă nouă.

Arată superb, sunt disponibile într-o gamă de dimensiuni și nuanțe și pot înflori luni întregi când li se acordă îngrijirea potrivită.

O altă opțiune este să trimiteți un aranjament frumos cu florile lor preferate într-o vază elegantă. Acesta este gata să apară pe raft sau pe masă pentru a lumina încăperea în timp ce despachetează și se instalează în noul lor cămin.

Trandafirii sunt flori ideale de felicitare pentru o promovare la locul de muncă

Trandafirii galbeni sunt flori de felicitare ideale pentru o promovare. Fie singuri într-un buchet sau în cutii elegante cu flori ca parte a unui aranjament mixt. Și floarea-soarelui este o altă opțiune excelentă!

Reprezintă căldură și longevitate, un mesaj potrivit pentru a-i ura prietenul sau membrul familiei o carieră lungă și de succes. Includerea unui card cadou cu mesaj personal de sprijin și încurajare va face gestul dvs. și mai semnificativ.

Alegeți florile care trimit mesajul potrivit

Doriți ca destinatarul să știe cu adevărat cât de fericit și mândru sunteți de realizarea lui? Un card cadou și un buchet de flori pentru felicitări reprezintă gesturi cu adevărat calde. Cu siguranță acel destinatar se va simți înconjurat de căldura și afecțiunea ta.

Dacă aveți o întrebare despre cele mai bune flori pentru cadoul de felicitare ne-ar plăcea să vă ajutăm să alegeți florile potrivite! Intrați în contact cu echipa noastră de la Florărie Craiova în cazul în care doriți sfaturi de specialitate. Nu uitați că puteți beneficia de serviciul nostru premium pentru livrare flori în toată țara.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?