Durată, 12 cele mai rezistente flori care vă pot înfrumuseța casa

Durată, 12 cele mai rezistente flori care vă pot înfrumuseța casa

Durată, 12 cele mai rezistente flori care vă pot înfrumuseța casa

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Cadouri, Flori Etichete: , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Durată, 12 cele mai rezistente flori care vă pot înfrumuseța casa. Un buchet proaspăt este modalitatea perfectă de a vă înveseli căminul. Când alegeți un aranjament, veți lua în considerare lucruri precum culoarea și varietatea florilor. Într-un final, găsiți ceva care să se potrivească ocaziei.

Cu toate acestea, un alt lucru de luat în considerare este durata de rezistență a florilor în vaze.

Măsurile ce trebuie luate pentru o durată de viață prelungită a buchetelor

Știm că unele soiuri au în mod natural o durată de viață mai lungă decât altele. Astfel, sunt alegeri bune dacă doriți buchete și aranjamente florale frumoase și proaspete pentru mult timp. În acest articol de blog oferit de florărie Craiova împărtășim secretele florilor noastre preferate și de lungă durată.

Nu uitați să accesați secțiunea de magazin online pentru oferta completă. Amintiți-vă că puteți prelungi durata de viață a buchetului urmând sfaturile noastre de îngrijire a florilor. Una dintre cele mai neglijate aspecte ale îngrijirii este schimbarea apei la fiecare câteva zile.

Măsura va revitaliza cu adevărat florile și le va păstra proaspete!

1. Crizantemele

Crizantemele sunt renumite pentru rezistența lor în vază, putând ajunge până la 3 săptămâni. Sau chiar mai mult!

Acestea vin într-o gamă largă de culori și forme. Nuanțele variază de la alb cremos până la violet îndrăzneț și orice altceva. Gama largă o transformă într-o floare versatilă pentru tipuri diferite de buchete nonconformiste.

Aduc o textură frumoasă multor aranjamente florale. În buchetele mixte, acestea vor rezista adesea altor flori. Pe de altă parte, le puteți păstra într-un singur aranjament, pe cont propriu. Pur și simplu îndepărtați orice floare și verdeață ofilită.

2. Orhideele

Orhideele sunt incontestabil elegante și au fost mult timp văzute ca un simbol al luxului. Sunt plusul sofisticat pentru orice buchete și coșuri cu flori. Orhideele înfloresc până la 3 luni, dar și când sunt tăiate pot rezista relativ mult timp.

În general, florile vor dura două până la trei săptămâni atunci când sunt îngrijite corespunzător. Au tendința de a se descurca mai bine atunci când sunt păstrate în camere mai reci. Ar trebui să i se acorde o atenție deosebită astfel încât să fie ținută departe de fructele coapte. Florile de orhidee sunt foarte sensibile la gazul etilenic eliberat de fructe.

În aceste condiții, se vor ofili mult mai repede dacă sunt expuse la respectivul gaz.

3. Garoafele pot avea o durată de viață prelungită

Garoafele sunt flori clasice și extrem de populare, fiind lăudate pentru durata prelungită de viață în vaze. Versatile și atrăgătoare, acestea vin în multe culori, iar textura lor completează bine multe cutii elegante cu flori.

De obicei, rezistă cel puțin două săptămâni, dar pot ajunge adesea și la trei săptămâni într-o vază.

4. Crinii

Crinii noștri ajung în stadiul de muguri, gata să se deschidă în casa dvs. Mugurii au un avantaj dublu: în primul rând, protejează crinii în timp ce sunt transportați.

În al doilea rând, vă veți bucura de înflorirea lor, profitând la maxim de rezistența prelungită în vază. Tăiați tulpina crinilor o dată la câteva zile și schimbați apa. Dacă urmați aceste reguli, probabil că florile vor rezista 10-14 zile.

5. Crinii peruani

Crinii peruani sunt un element de bază în multe buchete. Seamănă cu crinii miniaturali, sunt disponibili într-o mare varietate de culori strălucitoare și sunt fantastici. Adaugă frumusețe delicată și textură unui aranjament floral.

În ciuda aspectului lor, sunt foarte rezistente și de lungă durată. De cele mai multe ori, ating o durată de viață în vază de 2 săptămâni. Sunt flori destul de însetate, așa că ajutați-le înlocuind apa la fiecare două zile.

6. Freziile pot avea o durată de viață prelungită

Frumoase și parfumate, sunt un plus binevenit în orice buchet. Chiar mai bine, florile galbene și albe, mai puternic parfumate, tind să dureze cel mai mult! Aceste flori frumoase au o durată medie de viață în vază de aproximativ 10 zile.

Important este ca apa să le fie schimbată în mod regulat.

7. Hortensiile

Cuvântul “hortensie” (hydrangea) înseamnă “vas de apă”, iar acest lucru este foarte potrivit pentru respectivele flori. Hortensiile consumă multă apă, așa că va trebui să o reîmprospătați în fiecare zi. Hortensiile pot rezista aproximativ 10 zile.

Motivul pentru care sunt incluse în această listă e că hortensiile pot dura de fapt mult mai mult. Dacă florile sunt lăsate să se usuce vă puteți bucura câteva săptămâni de ele. Cel mai bun mod de a face acest lucru e să le așezați într-o vază cu câțiva centimetri de apă. Mai apoi, pur și simplu, așteptați.

Pe măsură ce apa din vază se evaporă, hortensiile se vor usca, în câteva săptămâni.

Cel mai bine e să nu mișcați hortensiile uscate, dacă este posibil. Acestea pot deveni destul de fragile și se pot rupe. Uscarea hortensiilor nu funcționează întotdeauna, dar cu siguranță merită să încercați. Florile uscate vor rezista deseori chiar și peste un an!

8. Sunătoarea

Boabele pline și lucioase conferă o senzație rustică și naturală multor aranjamente. Adaugă textură îmbietoare și fler vizual buchetelor sezoniere. Este o plantă fantastică de umplutură pentru a “sparge” aspectul florilor tipice.

Sunătoarea a crescut în popularitate de-a lungul anilor. Acum este disponibilă într-o varietate de culori și în diferite soiuri. Inclusiv cu fructe roz, flori roșii de toamnă și fructe verzi proaspete în sezonul de primăvară.

Pe lângă faptul că este foarte versatilă, sunătoarea are o durată de viață impresionantă. De obicei, poate rezista în vază cel puțin două săptămâni.

9. Scaiul vânăt (Eryngium)

Scaiul vânăt e o floare de ciulin cu frunze țepoase. Disponibil în albastru, verde și alb, adaugă aspect vizual deosebit și textură buchetelor, precum și o notă rustică. Se descurcă bine în vaze, putând să reziste, în medie, între 10 și 14 zile.

10. Clematitele pot avea o durată de viață prelungită

Clematitele produc flori frumoase, spectaculoase, în culori vibrante, inclusiv violet, roz, alb, roșu și albastru. Sunt de lungă durată, de obicei rămân în stare proaspătă timp de aproximativ două săptămâni.

Flori ideale pentru a adăuga un strop de culoare în casa dvs.

11. Floarea-soarelui

Floarea-soarelui este iconică prin petalele galbene și strălucitoare. Surprind, cu adevărat, bucuria zilelor frumoase de vară. Floarea-soarelui beneficiază cu adevărat de faptul că li se vor scurta tulpinile, o dată la câteva zile. De asemenea, este important ca apa ei să fie înlocuită cu regularitate.

Cu o îngrijire adecvată, poate continua să arate proaspătă și să vă înveselească încăperea până la 12 zile.

12. Leucadendron

Leucadendronul este o floare stufoasă, cu spirale de frunze roșii. Adaugă nuanțe și texturi fantastice buchetelor. Poate rămâne în stare perfectă timp de până la 3 săptămâni. E o alegere excelentă pentru asocierea cu alte flori de lungă durată, cum ar fi orhideele și crizantemele.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?