POVESTEA NOASTRĂ

Floraria noastra a luat nastere in 2016, dorindu-ne sa aducem clientilor un nou concept, modern si complex, axat pe tehnologie. Astfel, in magazinul nostru, caci nu este doar florarie, s-au gasit de la inceput flori aranjate deosebit, conform celor mai noi tendinte, dar si cadouri diverse precum cosuri cu produse gourmet, dulciuri si bauturi fine, ursuleti, tablouri si rame foto si multe altele.

Florile sunt expuse in vitrina speciala de flori, ce le asigură condiții asemănătoare celor din depozitele din țările de export, si vă asigură dvs. calitate și o durată de viață mai mare în vază.

Încă de la început am fost prezenți și online, astfel încât dvs. să puteți comanda în doar câteva click-uri, existând posibilitatea de a livra florile, împreună cu o felicitare și alte cadouri alese, la adresa indicată de dvs.

Designerii noștri sunt designeri pregătiți la cursurile celor mai cunoscuți floriști din țară, cunosc cele mai noi tendințe de lucru cu florile și au la dispoziție produse profesioniste pentru tratamentul și prelucrarea acestora. Astfel, rezultatul final nu poate fi decât WOW.

Echipa deluxeflowers.ro