Decorare, sfaturi utile pentru a maximiza prezența unor plante de interior

Decorare, sfaturi utile pentru a maximiza prezența unor plante de interior

Decorare, sfaturi utile pentru a maximiza prezența unor plante de interior

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Diverse Etichete: , , , , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Decorare, sfaturi utile pentru a maximiza prezența unor plante de interior. Articol de blog pentru cei care caută cele mai bune informații. Plantele sunt o parte inevitabilă a vieții noastre, a tuturor. Interioarele nu pot fi complete fără un strop de verde inclus.

Folosiți cu încredere plante de interior la decorare

Decorarea casei tale cu plante de interior nu numai că adaugă un plus de culoare, dar purifică și aerul. A avea plante de interior este o opțiune excelentă pentru casele moderne și contemporane. Dincolo de valoarea lor estetică, există o mulțime de beneficii pentru a include o doză sănătoasă de plante în orice cameră a casei tale.

De la scăderea tensiunii arteriale la energizarea minții, plantele sunt mai benefice pentru persoanele bolnave, ajutând la reducerea nivelului de stres. Aducerea de plante verzi în casă adaugă atât de multă vioiciune respectivelor încăperi.

Decorarea casei cu plante în ghiveci este o modalitate excelentă de a vă simți mai relaxați odată ce îi treceți pragul. De la plantele agățătoare la cele suculente, cu siguranță că există o mulțime de moduri de a adăuga “viață” casei tale.

Iată care sunt cele mai bune idei de decorare interioară cu plante care vă vor transforma interiorul într-o casă verde revitalizată. Continuă să citești acest articol oferit de Florărie Craiova pentru a descoperi ce și unde să folosești în decorarea casei.

Nu uita să accesezi secțiunea de magazin online. Vă punem la dispoziție o gamă largă de flori pentru ocazii, buchete și aranjamente florale sau cadouri pentru orice ocazie specială. De asemenea vă invităm să intrați în contact cu noi pentru orice nelămuriri.

Profitați de serviciul pentru livrare flori în toată țara, un instrument util pentru a transmite mesajul potrivit acolo unde trebuie.

1. Agățați plantele

Una dintre cele mai bune idei și tendințe pe care toată lumea le preferă este agățarea plantelor în casă. O astfel de abordare și folosind plante care se pretează nu are nevoie de multă întreținere. O astfel de transformare neașteptată îți face spațiul cu adevărat memorabil.

Puteți agăța plantele în balcon sau în zona de living, adăugând o notă naturală casei dvs.

2. Decorare cu plante pe raft

A avea plante pe raft este o idee bună pentru oamenii care locuiesc într-un spațiu mic. Folosirea plantelor mici de interior poate crea o ambianță răcoritoare în dormitor. Deci, pur și simplu aveți o plantă mică pe noptieră sau în colțul camerei.

Majoritatea plantelor sunt cunoscute doar pentru beneficiile din dormitor, eliminând toxine dăunătoare, scăzând nivelul de stres și ajutându-ne să dormim chiar mai bine. Dacă sunteți un fan al plantelor bonsai mici și drăguțe, atunci de ce nu le aduceți acasă?

Plantele bonsai pot face orice cameră mai frumoasă, mai ales atunci când încăperea este binecuvântată cu un luminator.

3. Plante în ghivece frumoase

Creșterea plantelor într-un ghiveci este un mod real de a aduce decorațiuni suplimentare acasă.

Important este să ai un ghiveci care să se potrivească decorului tău interior. E foarte important ca recipientul să mențină acele plante suculente, ferigi și alte plante în viață și sănătoase pentru cât mai mult timp.

Puteți opta pentru ghivece frumoase sau puteți crea ghivece personal sau personalizând ghivece, pictându-le. Chiar și ghivecele cu diferite culori și forme pot arăta grozav. Utilizarea unei varietăți de ghivece poate face ca orice zonă unde se află planta să pară mai interesantă.

Așadar, încercați diferite ghivece și puneți-le în orice zonă care doriți să se “lumineze”.

4. Decorare în colțurile mici ale casei

Aveți zone goale în care să nu se poată adăuga nimic în ele? Dacă răspunsul este afirmativ, ocupaț tot acel spațiu cu plantele verzi care arată estetic foarte bine. Puteți să vă adăugați plante mari în ghivece, plante lungi drapate și ghivece mici pe podea.

Toate aceste elemente suntem siguri că vor transforma colțul încăperii într-un veritabil sanctuar fantastic pentru plante. Va ajuta să oferiți un aspect complet al camerei fără a lua prea mult spațiu pentru o astfel de amenajare.

5. Transformare în bucătărie

Verdele poate face ca o bucătărie obișnuită să arate mai exotică. Puteți încerca să creați mici grădini pentru ierburi și plante suculente. Desigur, gătitul cu ingrediente proaspete din mica grădină verticală este ceva cu adevărat deosebit.

O astfel de activitate îți îmbogățește starea de spirit și te face să te simți și mai bine. Agățarea ierburilor proaspete în bucătăria ta nu numai că înfrumusețează spațiul, dar adaugă și o nouă bucată de prospețime gătitului tău.

Utilizați jardiniere mici în ferestre sau pe rafturi pentru a vă permite să le folosiți nu numai în scop de gătit, ci și pentru artă de perete.

6. Înfrumusețează-ți intrările din casă

Intrarea în casă ar trebui să se simtă întotdeauna plăcută și cu o notă de familiaritate. Decorarea cu plante la intrare va adăuga culoare și texturi în spațiul care va face cu siguranță intrarea dvs. în centrul tuturor atențiilor.

Așadar, doar având plante de interior peste intrarea casei tale și spațiul tău va arăta mai vibrant. Nu aduce doar viață în spațiul tău, dar acele flori sau plante vor fi adevărați vestitori pentru toți oaspeții care vă vor trece pragul căminului.

Concluzie

Verdele este o culoare magică ce are puterea de a vă împrospăta mintea, corpul și sufletul.

Sperăm că ideile moderne de plante de interior menționate mai sus vă vor ajuta să vă faceți casa mai frumoasă decât este acum. Dacă aveți idei pentru a vă ridica nivelul de design interior al casei, vă invităm pe www.deluxeflowers.ro.

Achiziționați plante de interior și nu numai pentru a vă împodobi casa cu verdeață. Noi, cei de la Florărie Craiova vă punem la dispoziție o gamă largă de plante în ghiveci și aranjamente florale, în așa fel încât decorarea casei să fie…floare la ureche.

Creați o grădină interioară luxuriantă care poate schimba întreaga ambianță cu elementele naturii. Deluxe Flowers este una dintre cele mai mari companii specializată în florărie Craiova. Primim comenzi de la oameni din întreaga lume, care doresc să trimită o atenție celor dragi.

Integritatea noastră este susținută de garanția serviciilor, calitatea florilor și valoarea competitivă a fiecărei comenzi.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?