Crini, un ghid despre culoarea, semnificația și simbolismul acestor flori

Crini, un ghid despre culoarea, semnificația și simbolismul acestor flori

Crini, un ghid despre culoarea, semnificația și simbolismul acestor flori

Crini, un ghid despre culoarea, semnificația și simbolismul acestor flori

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Flori Etichete: , , , , , , , , , Comentarii:

Crini, un ghid despre culoarea, semnificația și simbolismul acestor flori. Crinii sunt versatili, clasici și vin într-o varietate de culori. Aceste flori uimitoare sunt opțiunea perfectă nu doar pentru a răsfăța o persoană dragă la o aniversare. Ci și pentru a fi oferite sau expuse la înmormântări sau pentru a arăta simpatie.

Asta nu este tot! Crinii sunt un cadou potrivit pentru a sărbători o etapă importantă din viață, cum ar fi o promovare la locul de muncă, absolvirea sau chiar o nouă casă!

Știați că floarea de crin a fost descoperită acum mai bine de 2.400 de ani? Din punct de vedere istoric, crinii dețin o reputație de flori maiestuoase în mitologia greacă. Se crede că soția lui Zeus, Hera, este creatoarea florilor de crin.

Diferitele semnificații ale culorii crinului vă pot ajuta să exprimați o gamă largă de sentimente fără a spune deloc multe cuvinte. De asemenea, diferitele varietăți de crini simbolizează momentele deosebite din viețile noastre. Să descoperim împreună mai multe informații despre această floare specială în articolul de blog.

Ce înseamnă diferitele culori ale unor crini?

Diferite culori și tipuri de crini dețin o varietate de semnificații în întreaga lume, în diferite culturi. În general, crinii reprezintă puritatea, pasiunea, renașterea și regalitatea. Însă, semnificațiile se pot schimba în funcție de culoare și ocazie. De exemplu, un vas pictat cu crini parfumați poate fi alegerea potrivită pentru aniversarea unui membru al familiei.

În această notă, să aruncăm o privire asupra diferitelor semnificații ale culorii crinului.

Crinii roz reprezintă iubirea, admirația, compasiunea și feminitatea

Culoarea roz înseamnă iubire, admirație, compasiune, feminitate și înțelegere. Și crinii de culoare roz reprezintă aceste emoții. Alegeți crini roz când doriți să oferiți mamei, mătușii sau surorii puțină dragoste.

Crinii în diferite nuanțe de roz sunt, de asemenea, potriviți pentru acea persoană specială din viața ta. Oferiți un buchet cu crini și viță de vie la întâlnire. Surprindeți-i cu livrare de flori parfumate  de crini roz la o aniversare. Nu uitați că la Deluxe Flowers vă punem la dispoziție un serviciu de livrare flori în toată țara. Elemenul surpriză este pregătit să intre în “acțiune”. 🙂

Când doriți să vă arătați admirația sau pasiunea, crinii roz sunt florile pentru cadouri speciale.

Crini albi pentru puritate și modestie

Albul este, de obicei, asociat cu puritatea și cerul. Crinii albi, proaspeți, reprezintă puritatea și modestia. Pot fi o alegere pentru înmormântări, mesajele de condoleanțe sau de însoțire pentru un card de simpatie.

Crinii albi sunt, de asemenea, modalitatea perfectă de a spune acelei persoane speciale cât de mult înseamnă pentru tine. Mai mult decât atât, ei sunt un mare plus și în buchetul floral al oricărei mirese. Descoperiți întreaga noastră gamă de buchete pentru nuntă și botez, astfel încât momentele de sărbătoare să nu vă prindă pe picior greșit.

Transmit puritatea dragostei lor pentru partener și angajamentul în căsătorie. Alegeți coroana cu trandafiri galbeni și crini pentru înmormântări, alte aranjamente florale ca decor la nunți sau la ceremonii solemne din biserică.

Crinii galbeni evocă fericirea și bucuria

Nuanțele de galben încurajează sentimentele de fericire și bucurie. Crinii galbeni și strălucitori, cu siguranță vor pune un zâmbet pe fața cuiva! Așadar, atunci când vrei să îi spui unui prieten cât de mult îl prețuiești, crinii galbeni se potrivesc ocaziei. Sunt un simbol al prieteniei și al veseliei.

De asemenea, puteți transmite mamei, bunicii sau unei rude apropiate cât de mult apreciați prezența lor, livrându-le un aranjament alb cu crini. Atunci când trebuie să aduci un zâmbet pe fața unui prieten, surprinde-l trimițând crini galbeni proaspeți.

Crinii portocalii simbolizează energia, căldura, încrederea și onoarea

Portocaliul reprezintă o culoare puternică și strălucitoare. Simbolizează energia, căldura, încrederea, pasiunea și satisfacția în viață. La fel de vibranți ca crinii galbeni, crinii portocalii se remarcă din mulțime.

Simbolizează, de obicei, onoarea și respectul pentru o persoană notabilă. Deci, dacă doriți să vă exprimați recunoștința față de o anumită persoană, crinii portocalii exprimă exact acest lucru.

Crinii portocalii sunt un cadou floral perfect pentru reperele importante ale vieții. Florile pot fi folosite și pentru serviciile de înmormântare, mai ales dacă persoana a fost mereu plină de viață și cu un entuziasm debordant.

Îți dorești să exprimi recunoștință și admirație pentru o realizare sau o treabă bine făcută? Alege cele mai bune aranjamente florale din crini veseli și plini de viață, de exemplu crini în vas pictat.

Crini purpurii pentru mândrie, succes, demnitate, admirație și realizare

Violetul înseamnă mândrie, succes, admirație, demnitate și realizare. Asociați cu regalitatea, crinii violet au fost întotdeauna considerați ca fiind rari și exclusiviști. Din această cauză crinii purpurii simbolizează regalitatea, privilegiul și pasiunea.

Crinii sunt perfecți pentru acea persoană specială pe care o admiri. Sfat pentru florărie: destinatarul iubește florile de lux? Un aranjament din crini sau un buchet cu un strop de violet îl va copleși de emoție pentru gestul făcut.

Simbolismul din crini

Din punct de vedere istoric, crinii sunt florile de oferit atunci când sărbătorim cea de-a 30-a aniversare. Dar, cu atâtea varietăți de crini, nu trebuie să așteptați o sărbătoare aniversară pentru a trimite crini cuiva.

Fiecare varietate de crin are propriul său sens. Alegerea tipului potrivit vă poate face cu adevărat aranjamentele pentru buchete sau vaze mai memorabile.

Crin asiatic: simbol al căsătoriei și al purității

O alegere populară atunci când vine vorba de soiurile de crini, crinii asiatici vin într-un sortiment de culori. Datorită multor culori pe care le puteți alege cu crinii asiatici, toate au semnificații și simboluri diferite.

Crinii albi asiatici sunt adesea asociați cu căsătoria și puritatea în culturile occidentale. Pentru ocazii precum sărbătorirea nașterii unui copil sau noile începuturi în viață, crinii asiatici portocalii și galbeni sunt perfecți pentru a marca aceste momente.

Crinii asiatici roz simbolizează vindecarea și romantismul.

Crini orientali: simbolul perfect pentru nunți

Aceste flori superbe sunt simbolul perfect pentru nunți. Asociați cu Fecioara Maria, crinii orientali sunt, de asemenea, un simbol al purității și renașterii. Acestea fac buchetul de nuntă perfect pentru o mireasă.

De asemenea, pot fi oferiți drept cadou de felicitare unei persoane care a experimentat recent o nouă etapă importantă din viață.

Crini Calla: simbol al credinței, purității și forței

Crinii Calla dețin simboluri diferite într-o varietate de culturi și religii. În Grecia antică, crinii erau adesea asociați cu frumusețea. În creștinism, simbolizează credința și puritatea. În cultura occidentală poate fi un semn de forță.

Crinii sunt capabili să reînflorească dacă sunt tăiați și pot crește într-o vază.

Crinul tigru: simbol al bogăției, pozitivității și mândriei

Crinii tigru au un aspect unic, cel mai probabil pentru că au pete pe petale! Acești crini sunt asociați cu bogăția și mândria. Datorită culorilor sale vibrante, simbolizează pozitivitatea și încrederea. Crinii tigru vin în diferite variante de nuanțe portocalii, ceea ce îi fac atât de vioi!

Concluzie

Crinii sunt o floare clasică pentru un cadou special. Cu atât de multe semnificații și simboluri de culoare, există un crin pentru fiecare ocazie sau pentru cineva special. Pur și simplu comandați aranjamente florale din crini intrând în contact cu echipa de la Florărie Craiova. Pentru a descoperi întreaga noastră gamă de produse, accesează secțiunea dedicată de magazin.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?