GARANTIILE NOASTRE

Toate pozele produselor prezinta aranjamente realizate si livrate de floraria noastra. Folosim flori premium importate din Olanda, Italia, Ecuador si Columbia, pe care le pastram in vitrine speciale, asigurandu-le conditiile asemanatoare celor de la furnizori. Suntem prima florarie din Craiova care dispune de astfel de dotari inovatoare. Designerii nostri sunt designeri formati la cursuri specializate ale marilor floristi din Romania.

PREȚURILE

Toate prețurile afișate sunt finale, nu se vor adăuga nici un fel de alte taxe ascunse, comisioane de plată prin card sau orice altceva. Livrarea este gratuită în Craiova pentru comenzi peste 125 lei. În localitatile exterioare din Dolj se poate livra contra unei taxe pe km, calculata dus-intors.

FLEXIBILITATE

Incercam sa fim întotdeauna flexibili și suntem dornici să respectăm cerințele clienților noștri în privința eventualelor modificări asupra aranjamentului comandat si livrarea acestuia. Prin câmpul de observații din formularul cu datele de livrare puteți specifica un interval preferat de livrare, mesajul de pe felicitare sau alte observatii dorite. Vom face mereu tot posibilul să respectăm solicitarile dvs. De asemenea, va asiguram ca vom face tot posibilul sa pastram aspectul final conform pozei, dar fiind flori naturale si produse realizate complet manual, aspectul final depinde de multi factori. Insa va promitem aranjamente unice. În cazul în care din diverse motive, nu găsim persoana destinatară la adresa vom face tot posibilul pentru a livra, indiferent ca revenim in alt interval de timp sau mergem la o alta adresa de livrare.

CONFIDENȚIALITATE/GDPR

Informațiile despre dvs. pe care le colectăm pe acest site nu vor fi niciodate oferite unor terțe părti. Ele vor fi folosite doar pentru emiterea facturii și eventuale comunicări comerciale – oferte, reduceri, în cazul în care ați fost de acord în prealabil cu acestea prin crearea contului si acceptarea conditiilor de functionare ale site-ului nostru. În cazul în care doriti livrare ANONIMA, numele dvs. nu va apărea pe nici un document si nu va fi comunicat persoanei destinatare.

CONFIRMARE LIVRARE

Va comunicam livrarea comenzii prin sms, email sau whatsapp.

POZĂ LA LIVRARE

Facem poza cu aranjamentul inaintea livrarii si, dacă destinatara este de acord, realizam si o poza cu dansa la livrare.

SUPORT

Suntem disponibili in intervalul 10-20 în timpul săptămânii, pe email, telefonic sau whatsapp la 0744197536, pentru a va ajuta cu indicatii si recomandari pentru a alege aranjamentul sau buchetul dorit, plasarea unei comenzi online, modalitati de plata sau informatii despre comenzi.

GARANȚIE RETURURI

În cazul în care doriți anularea unei comenzi plasate și ne anunțați cu cel puțin 36h înainte de momentul livrării vă vom anula comanda și returna în întregime suma plătită. Deasemenea, dacă din motive imputabile noua, livrarea nu a fost efectuată, puteți cere returnarea în întregime a sumei plătite.

Pentru returul sumelor achitate cu cardul va rugam sa ne trimiteti mail pe office@deluxeflowers.ro mentionand numarul comenzii, numele dvs si contul dvs IBAN.

MAGAZIN FIZIC

Pentru cazul in care doriti sa plasati comanda in magazin sau sa ridicati dvs produsele, floraria noastra este localizata in Craiova, str. Amaradia Nr. 79.