Cina, cum puteți pregăti decorul floral pentru o seară specială

Cina, cum puteți pregăti decorul floral pentru o seară specială

Cina

Cina, cum puteți pregăti decorul floral pentru o seară specială

Cina, cum puteți pregăti decorul floral pentru o seară specială. Aduceți o pată de culoare în evenimentele pe care urmează să le organizați.

Ați invitat câțiva prieteni și doriți să faceți ocazia mai deosebită adăugând câteva elemente decorative? Sărbătoriți un eveniment în casa dvs. oferind oaspeților o cină delicioasă cu mai multe feluri de mâncare?

Este important să vă asigurați că imobilul dvs. arată cât se poate de bine. Florile se numără printre cele mai bune modalități de a decora evenimentul.

Există atingeri de design simple, dar eficiente. Le puteți adăuga în buchete și aranjamente florale pentru a prezenta stilul personal. Accesați secțiunea noastră de magazin online pentru a descoperi ofertele de nerefuzat!

Cina poate fi dusă la un alt nivel cu ajutorul florilor

Doriți ca florile pe care le selectați să fie atracția principală a mesei de cină? Puteți așeza plantele preferate în două sau trei vaze, astfel încât să existe flori de-a lungul centrului mesei.

Astfel, puteți evita situația când acestea se află doar într-un singur loc. O asemenea abordare vă oferă șansa de a afișa mai multe culori pe masă.

De exemplu, să presupunem că folosiți culori neutre pentru restul decorului petrecerii. Florile viu colorate în roz sau portocaliu pot face masa mai primitoare. Masa include nuanțe metalice?

Flori în tonuri de bijuterii, cum ar fi violetul sau vișiniul, fac decorul petrecerii mai elegant.

Mesajul transmis de flori este foarte important

Florile pe care le alegeți pentru aranjamentele dvs. trimit, de asemenea, un mesaj oaspeților. Trandafirii sunt printre cele mai rafinate și îndrăgite flori. Pentru Valentines Day sunt nelipsite de pe masa unei cine romantice.

Folosiți trandafiri pentru piesa centrală sau pentru a accentua zonele unde se servesc băuturile sau aperitivele? Prietenii și familia ar putea avea impresia că îi iubiți foarte mult și că sunteți fericiți să sărbătoriți cu ei.

Trandafirii sunt, de asemenea, asociați cu afecțiunea romantică. În aceste condiții, pot înflori perfect la cina în care se sărbătorește aniversarea nunții.

Floarea-soarelui, decor pentru cina alături de cei dragi

Aveți o cină care aniversează o ocazie fericită, cum ar fi absolvirea unor cursuri? Florile ce simbolizează veselia, cum ar fi floarea-soarelui sau lalelele, sunt o alegere excelentă.

Amintiți-vă că florile cu accent mai mic pot face, de asemenea, să iasă în evidență decorul petrecerii. Așezați floarea miresei în jurul fiecărui aranjament pentru a adăuga textură mesei.

Pe de altă parte, puteți folosi inele decorative din flori pentru a înfășura șervețelele de pânză de pe masă. Puteți folosi flori mici sau petale de flori pentru a decora aranjamentul de cină.

Acordați atenție detaliilor pe care le-ați pus în această petrecere.

Combinația dintre ierburi și flori

De asemenea, este o idee bună să combinați ierburile proaspete cu florile pe care le-ați ales. Acest lucru ar putea oferi spațiului petrecerii cinei un miros plăcut. Parcurgeți oferta noastră de buchete nonconformiste în cazul în care doriți să ieșiți din tipare.

Nu în ultimul rând, reprezintă și o modalitate excelentă de a adăuga o notă creativă decorului floral. Ierburile, cum ar fi lavanda și menta, se potrivesc cu trandafirii și garoafele. Vă pot face oaspeții să se simtă relaxați și înviorați.

Apelați la aceste ierburi și în timpul servirii. Oaspeții își pot astfel pregăti băuturi preferate, reprezentând o garnitură pentru cocktailuri și spritzere.

Nimic nu se pierde, totul se transformă

Florile sunt adesea folosite pentru decorarea încăperii unde are loc evenimentul special. Pe de altă parte, există flori  ce sunt atât decorative, cât și comestibile.

Ierburile, cum ar fi cimbrul sau coriandrul, oferă accente excelente într-un buchet sau aranjament floral. Cu toate acestea, pot fi adăugate și la salate ori supe.

Oaspeții dvs. le pot adăuga cât de mult doresc dacă așezați ierburile lângă farfuriile lor. Begoniile sunt, de asemenea, comestibile și au o aromă asemănătoare citricelor.

Sunt o alegere bună când condimentați legumele fierte sau doriți să adăugați un element delicios în salate. Aceste accente îi vor impresiona pe cei dragi și vă vor ajuta să folosiți perfect florile preferate la următoarea cină.

Concluzie

Parcurgerea acestui articol de pe blog v-a trezit interesul pentru experimentare? Vă așteptăm să vizitați această florărie Craiova pentru a descoperi ofertele noastre speciale. Intrați astăzi în contact cu noi pentru a afla cum putem să vă ajutăm.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?