Cadouri corporate, ghidul complet pentru companiile care se respectă

Cadouri corporate, ghidul complet pentru companiile care se respectă

Cadouri corporate, ghidul complet pentru companiile care se respectă

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Cadouri, Flori Etichete: , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Cadouri corporate, ghidul complet pentru companiile care se respectă. Modalitate fantastică a companiilor de a-și îmbunătăți parteneriatele.

Pentru cei care abia intră în lumea cadourilor corporate, situația poate părea copleșitoare. Cel mai probabil aveți o mulțime de întrebări: ce cadouri corporate sunt cele mai bune de trimis? Există reguli pe care ar trebui să le urmați? Beneficiile de pe urma cadourilor corporate merită efortul?

Nu sunteți sigur despre cum și de unde să începeți acest proces? Am creat acest ghid care vă va răspunde la cele mai presante întrebări. De la beneficiile cadourilor corporate, până la cele mai bune cadouri și reguli de bună practică.

Cadouri corporate, ce sunt acestea?

CadouriUn cadou corporate este destul de simplu, un cadou dat de o companie unei alte părți. De obicei, acestea vor fi oferite clienților, partenerilor și angajaților.

Reprezintă o modalitate de a arăta apreciere și de mulțumire pentru că au ajutat afacerea. Pot fi utilizate și ca parte a unei strategii de marketing.

Modalitate pentru a crea o primă impresie bună cu potențialii clienți. Trimiterea de cadouri corporate e o modalitate excelentă de a arăta că apreciați o anumită relație de afaceri.

Avantajele cadourilor corporate

Costurile sunt, în mod natural, o preocupare pentru orice afacere. Este de înțeles să ne întrebăm dacă acestea merită, de fapt, efortul.

Implementarea unei strategii solide de cadouri corporate poate aduce o serie întreagă de beneficii. Cadourile vă pot ajuta să atingeți o varietate de obiective de afaceri.

De la îmbunătățirea relației cu clienții și colaboratorii, la stimularea implicării angajaților.

Păstrarea clienților angajați în afacere

Cadourile corporate vă pot ajuta să construiți relații mai puternice cu clienții și colaboratorii dvs. Cercetările arată că fidelizarea unui nou client costă de cinci ori mai mult decât păstrarea unuia existent.

Trebuie să fie o prioritate pentru orice companie să își păstreze clienții actuali.

Puteți folosi cadouri corporate pentru a păstra clienții în mai multe moduri. De exemplu, puteți arăta unui client că îi apreciați obiceiul printr-un cadou de Crăciun la sfârșitul anului. În acest mod, îl puteți face să se simtă prețuit.

E deosebit de util pentru clienții de mare valoare pe care nu vă puteți permite să-i pierdeți. Costul inițial relativ mic al unui cadou se poate traduce printr-un impuls uriaș în valoarea clienților.

Trimiteți cadouri clienților în zilele de naștere și alte ocazii speciale.

Cadourile pot face parte din strategia de servicii pentru clienți. Dacă a apărut o problemă trimiterea cadourilor poate arăta că ați luat în serios situația. Cadourile sunt apreciate și pot fi o alternativă rentabilă la compensația în numerar.

În plus, un cadou neașteptat poate acționa ca o parte cheie a campaniilor de “surpriză și încântare”. De exemplu, ați putea trimite buchete și coșuri cu flori clienților cheie drept mulțumire.

De ce să nu trimiteți cadouri corporate ca parte a unui program de loialitate?

Relatii cu publicul prin intermediul unor cadouri corporate

Jurnaliștii sunt deseori supraîncărcați cu comunicate de presă. La urma urmei toată lumea vrea să asigure acoperirea produselor și serviciilor lor. Adesea, comunicatul dvs. de presă elaborat cu atenție nici măcar nu va fi privit.

Nici măcar nu contează ce ați scris, de fapt!

Includerea unui cadou, cum ar fi buchete și aranjamente florale, poate schimba acest lucru. Poate face comunicatul dvs. să iasă în evidență. Arată jurnalistului că apreciați timpul și efortul lor, stimulându-l să arunce o a doua privire.

Campanii ale unui influencer

Marketing-ul prin influență e o strategie populară pentru a duce produsele în fața publicului larg. La fel ca jurnaliștii, marii influenceri sunt adesea “bombardați” cu cereri de colaborare.

Majoritatea mărcilor vor trimite influencerilor produse gratuite. În acest fel se pot acoperi fluxurile și poveștile lor de pe rețelele de socializare.

Includeți cutii elegante cu flori alături de produsul dvs. Vă poate ajuta să asigurați o acoperire mai bună. Acest lucru se datorează faptului că un cadou va fi un gest mai autentic decât un eșantion de produs.

Eșantionul a fost trimis exclusiv în scopul obținerii acoperirii. În aceste condiții, va arăta influencerului recunoștința pentru munca lor.

Găsirea și păstrarea angajaților cu ajutorul unor cadouri corporate

Păstrarea angajaților e cheia succesului unei afaceri. Angajații contribuie la obținerea unor performanțe și venituri mai bune. Cu toate acestea, 85% dintre angajați sunt deconectați, ceea ce înseamnă că le lipsește motivația.

Situația înseamnă pierderi majore în fiecare an pentru companii.

Angajații reclamă un management slab și se simt subevaluați și neapreciați. Acestea sunt principalele motive cheie ale lipsei lor de implicare.

Trimiterea cadourilor corporate poate fi o modalitate de a remedia acest lucru. Poate fi o mulțumire la sfârșit de an, o recompensă pentru performanțe ridicate sau un program de loialitate.

S-a dovedit că stimulente de acest fel cresc angajamentul și reduc lipsa de atenție. Mod foarte simplu de a demonstra că apreciați munca grea a angajaților.

Idei de cadouri corporate: cele mai bune variante

Alegerea cadoului corporate potrivit poate fi dificilă. Este obișnuit să trimiteți lucruri precum articole de papetărie, cum ar fi agente, pixuri sau similare. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cea mai bună opțiune.

Poate apărea ca o publicitate flagrantă și nu foarte sinceră. În schimb, este mai bine să trimiteți ceva de care să se bucure pe baza propriului merit.

Am inclus mai jos câteva sugestii pentru cadouri corporate pe care majoritatea oamenilor le vor aprecia. Vor crea o impresie excelentă pentru compania dvs. Accesați secțiunea de magazin online de la această florărie Craiova pentru oferta noastră completă!

1. Coșuri cadou

Aceste coșuri cadou sunt o alegere fantastică și versatilă pentru un cadou corporate. Avem o gamă largă disponibilă, ceea ce înseamnă că e ușor să găsiți ceva ce să se potrivească oricărui gust.

Indiferent dacă este vorba despre o selecție de dulciuri, bunătăți sărate sau vinuri. Mâncarea și băuturile incluse sunt produse de lux, premium. Vor fi cu siguranță apreciate de clienți, parteneri și angajați.

În același timp, transmit și un mesaj de apreciere autentică.

Coșurile cadou sunt disponibile în mai multe variante de preț. Este ușor să găsiți ceva în limita bugetului dvs. Puteți găsi coșuri cadou în diferite dimensiuni. Înseamnă că puteți selecta ceva care să se potrivească ocaziei și contextului.

De exemplu, de Crăciun ați putea trimite un coș mare clienților și partenerilor valoroși. Acesta ar putea fi împărțit în cadrul fiecărui birou.

Pe de altă parte, s-ar putea să doriți trimiterea unui coș cadou individual, mai mic, unui angajat de ziua lui. Puteți să îi recompensați pentru finalizarea cu succes a unui proiect.

2. Flori

Florile sunt perfecte pentru a comunica un mesaj sincer și din inimă. Poate fi mulțumire pentru clienți sau angajați, ori o scuză adresată cuiva drag. Dăruirea unor flori și praline creează o impresie pozitivă și o conexiune instantanee.

În plus, vor avea florile în jurul lor timp de o săptămână sau mai mult. Înseamnă că veți fi în gândurile lor ori de câte ori vor admira superbele flori.

3. Vinuri și șampanie

Vinurile și șampaniile sunt cadouri corporate bune de trimis atunci când există un motiv de sărbătoare. De exemplu, o sticlă de șampanie ar putea fi trimisă clienților și personalului pentru ziua de naștere.

Un alt motiv poate fi reprezentat de lansarea unui nou produs.

Regulile care trebuie respectate în cazul unor cadouri corporate

Cadourile nu ar trebui să aibă o valoare excesivă pentru context sau să influențeze o decizie de afaceri. De exemplu, un cadou cu valoare foarte mare pe care celălalt beneficiar nu ar putea să-l primească.

Astfel, este puțin probabil ca un cadou de mulțumire, un buchet sau altele similare să provoace o problemă. În mod similar, cadourile corporate trimise de Crăciun, zile de naștere și alte ocazii speciale sunt considerate rezonabile.

Vă recomandăm să stabiliți o politică clară de cadouri pentru afacerea dvs., care să fie distribuită angajaților. Aceasta ar trebui să includă linii directoare cu privire la ce cadouri sunt acceptate, inclusiv o limită a valorii.

Compania poate să înregistreze cadourile într-un registru pentru orice eventualitate.

Rețineți că unele companii pot avea o politică de a nu accepta cadouri corporate. Încercați să aflați dacă aceasta este situația înainte de a trimite pachetul. În acest mod, evitați situația incomodă a faptului că sunt obligați să-l refuze.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Tocmai ați adăugat acest produs în coș:

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?