Bujori, alegerea perfectă pentru aranjamente florale prețioase

Bujori, alegerea perfectă pentru aranjamente florale prețioase

Bujori, alegerea perfectă pentru aranjamente florale prețioase

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Flori Etichete: , , , , , , , , Comentarii: Un comentariu

Bujori, alegerea perfectă pentru aranjamente florale prețioase. Sunt flori frumoase ce au fost mult timp simbol ale fertilității feminine.

În aceste condiții, un buchet de bujori poate reprezenta un cadou floral perfect. De exemplu, pentru o prietenă sau o persoană dragă care așteaptă un copil sau tocmai a născut.

Bujori, semn al păcii și de reconciliere între persoane

Aceste flori sunt, de asemenea, un semn al păcii. Înseamnă că realizarea unor buchete și aranjamente florare uriașe din bujori ar putea fi alegerea potrivită.

O modalitate frumoasă de împăcare cu un prieten sau o persoană iubită după un dezacord.

Desigur, puteți folosi și bujori pentru a face un aranjament floral pentru masa dvs. de cină. Nu în ultimul rând, puteți crea un decor floral personalizat pentru dormitorul dvs.

Iată câteva sfaturi pentru a alege cei mai frumoși bujori pentru aranjamentul dvs. floral. Nu uităm nici de sugestiile noastre despre cum să combinați bujorii cu alte flori.

Pregătiri anterioare momentului culegerii

Aveți posibilitatea de a vă alege bujorii din propria grădină? Asigurați-vă că florile au fost expuse la lumina soarelui timp de cel puțin șase luni înainte de a fi culese.

Acest lucru va crește șansele ca bujorul să prospere mai mult atunci când îl folosiți într-un buchet. Florile sunt, de asemenea, mai puternice și vor fi mai rezistente la dăunători și insecte.

Aspectul este deosebit de important dacă folosiți buchetul pentru un eveniment în aer liber.

Dacă alegeți bujori Itoh, aceste flori au nevoie de o protecție împotriva luminii de la soare. În acest mod, se vor putea dezvolta armonios. Asigurați-vă că păstrați buchetul departe de lumina directă a soarelui când ajungeți acasă.

Cultivarea propriilor bujori în grădina de flori a casei

Dacă primiți butași de flori, astfel încât să puteți crește bujori acasă, asigurați-vă că obțineți butași naturali. Aceștia sunt mai ușor de cultivat și vor produce flori mai sănătoase.

Butașii cultivați artificial, cum ar fi cei utilizați pentru bujorii Itoh, sunt disponibili și ei. Pe de altă parte, aceste flori pot fi dificil de cultivat și întreținut. Singura excepție este în cazul în care aveți o experiență extinsă în grădinărit.

Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu o eventuală cultivare a acestor flori. Puteți apela cu încredere la secțiunea de magazin online din această florărie Craiova. Veți avea acces la o gamă largă de buchete și coșuri cu flori pentru toate buzunarele!

Semnificația culorilor în alegerea aranjamentelor florale

Când căutați cei mai frumoși bujori ar trebui să cunoașteți și semnificația culorilor. De exemplu, aveți de gând să oferiți aranjamentul floral unei viitoare mame sau care tocmai a născut?

Bujorii albi reprezintă o alegere excelentă, deoarece culoarea simbolizează inocența și noutatea. Puteți alege violetul deschis deoarece culoarea este soft și indică natura blândă a unui copil.

Pe de altă parte, simbolizează și faptul că o mică “prințesă” sau un mic “prinț” a ajuns pe lume. Cu toate acestea, dacă oferiți florile unei persoane dragi ca scuze, vă recomandăm să alegeți bujorii portocalii.

Aceasta este culoarea entuziasmului, putând transmite că sunteți gata să îmbunătățiți relația. Puteți alege și galbenul deoarece aceasta este o culoare care simbolizează prietenia.

Cum puteți avea acces la aceste culori deosebite?

Acum știți cum să alegeți bujori de înaltă calitate. Ar mai trebui să obțineți câteva informații despre culorile care sunt disponibile. Aceste flori cresc de obicei în aproape toate culorile în afară de albastru.

Cu toate acestea, puteți găsi bujori ce au o culoare de lavandă profundă care este aproape de albastru. Căutați această nuanță în cazul în care se va potrivi cu schema de decorare a casei.

Variațiile de roz strălucitor sunt ușor de găsit la magazinele cu flori. Există mai multe nuanțe pastelate de bujori din care puteți alege. Există și bujori în două tonuri din care să alegeți, cum ar fi bujorii albi cu roșu.

Culoarea florilor se estompează pe măsură ce timpul trece. Dacă un bujor a fost ușor colorat va deveni alb înainte să se usuce complet.

Observați că nuanța florilor devine mai pală? Vă place să aveți măcar un buchet de bujori în casă? În aceste condiții, este timpul să intrați în contact cu noi. Accesați secțiunea de magazin online pentru a descoperi ofertele noastre!

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?