Aer, descoperiți plantele care purifică atmosfera din interiorul casei

Aer, descoperiți plantele care purifică atmosfera din interiorul casei

Aer, descoperiți plantele care purifică atmosfera din interiorul casei

Aer, descoperiți plantele care purifică atmosfera din interiorul casei

Postat de: Florarie Craiova Categorie: Flori Etichete: , , , , , , , , , , Comentarii:

Aer, descoperiți plantele care purifică atmosfera din interiorul casei. Plantele au mai multe scopuri ornamentale și practice.

Puteți alege plantele pe care doriți să le folosiți la împodobirea casei sau a grădinii în funcție de gusturi. Există, de asemenea, plante care sunt deosebit de benefice pentru sănătatea noastră.

Aer mai curat de la plantele noastre preferate

Ne referim în principal la plantele care curăță aerul interior și îl fac mai sănătos pentru întreaga familie. E minunat să ții cont dacă ai copii sau rude cu alergii ori dificultăți de respirație.

O idee la fel de bună este și în cazul în care tocmai ați întâmpinat un nou copil în familie. Multe dintre aceste plante sunt, de asemenea, foarte atrăgătoare și din punct de vedere vizual. În aceste condiții, pot deveni cu ușurință parte a decorului casei dvs.

Citiți în continuare acest articol de pe blog pentru a afla mai multe informații interesante. Datele vă sunt oferite de această florărie online care pune la dispoziție un magazin online dedicat.

1. Feriga sabie

Feriga sabie este considerată una dintre cele mai bune plante pe care le puteți avea în casa dvs. Mai ales atunci când doriți să vă purificați aerul din încăpere.

Deoarece frunzele sunt mari și au forma unor pene, planta este deosebit de atractivă în coșuri suspendate. Cu toate acestea, planta poate fi dificilă de întreținut, deoarece necesită umiditate constantă.

Feriga sabie îndepărtează formaldehida din aer. Aceasta se găsește în mod obișnuit în lipiciul care este uneori folosit pentru a produce mobilierul. Studiile arată, de asemenea, că feriga sabie este benefică pentru îndepărtarea arsenului și mercurului din sol.

2. Iedera englezească

Iedera englezească este originară, evident, din Europa fiind o plantă veșnic verde. Ajută la echilibrarea umidității interioare și contracarează efectele substanțelor chimice nocive din aer.

Iedera englezească este cultivată, de obicei, în grădini și amenajări peisagistice în aer liber. Oferă acoperire excelentă a solului împotriva razelor soarelui.

Poate fi cultivată cu ușurință și ca plantă de apartament, deoarece nu necesită multă întreținere. Planta prosperă la temperaturi scăzute, deci este mai bine să o așezați lângă o ușă sau o fereastră.

Iedera englezească poate crește până la aproximativ 20 cm înălțime. Unele plante vor produce flori mici de culoare alb-verzuie în timpul toamnei.

3. Crinul păcii aduce un aer mai curat

Crinul păcii ajută, de asemenea, la purificarea aerului din interiorul casei dvs. E una dintre puținele plante cu această distincție care produce flori foarte frumoase.

Crinul nu necesită multă lumină, dar solul trebuie să fie umed pentru ca floarea să prospere. Prin urmare, cel mai bine este să o udați săptămânal.

Crinul păcii înflorește pe tot parcursul anului și extrage din aer benzenul VOC. Benzenul VOC este un agent cauzator de cancer cu care adesea se vopsea și lustruia mobilierul.

Acetona din aer care este emisă de electronice și de produsele de curățat este, de asemenea, absorbită de crin.

4. Limba soacrei

Această plantă are frunze lungi și ascuțite în formă de țepi. Planta crește bine la lumină slabă. În timpul serii, limba soacrei, cunoscută și sub numele de plantă de șarpe, eliberează oxigen în aer.

Concomitent, îndepărtează dioxidul de carbon ce se acumulează în încăperea unde se află. Planta elimină benzenul și formaldehida din aer, fiind ideală pentru dormitor sau zonele principale ale casei.

5. Rhapis

În cazul acestui soi de palmier poate dura ceva timp până va ajunge la înălțimea corespunzătoare. Însă, atunci când o va face, vine cu frunze ce sunt asemănătoare unui evantai.

Cu siguranță poate îmbunătăți aspectul oricărei camere în care se poziționează.

Această plantă ajută la obținerea unui aer mai curat prin filtrarea amoniacului. Acesta poate proveni din produse de curățat de uz casnic, țesături și coloranți.

Planta tolerează umbra în lunile mai reci ale anului și trebuie udată des vara pentru un drenaj adecvat al solului. Căutați flori pentru ocazii sau de Valentines Day? Ați ajuns în locul potrivit!

Intrați în contact cu noi pentru a afla cum vă putem ajuta.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru orice întrebare legată de produse!
👋 Bună! Vă pot ajuta?